Beauty Essentials

Anti-aging formule voor huid, haar en nagels

Veel vrouwen smeren (dure) crèmes, lotions en serums om het verouderingsproces tegen te gaan, maar beseffen één ding meestal niet. Ons lichaam vernieuwt zichzelf constant van binnenuit, waarbij oude cellen worden afgebroken en nieuwe lichaamscellen in de plaats komen.

Je lichaam heeft “bouwstenen” nodig

Om eiwitten te kunnen produceren, heeft ons lichaam “bouwstenen” nodig. Dit zijn de aminozuren.

Er zijn 20 fundamentele aminozuren en alles in ons lichaam is opgebouwd uit deze aminozuren: huid, haar, nagels, pezen, spieren, cellen, bloedvaten en organen.

Iedereen weet dat vitaminen en mineralen belangrijk zijn voor een goede werking van het lichaam. Maar wat bijna niemand weet, is dat aminozuren minstens zo belangrijk zijn. Het zijn de bouwstenen van het menselijk lichaam.

Jouw lichaam kan (onder andere) pas sterke nagels, stevige haarwortels en een strakke huid krijgen als het voldoende van deze bouwstenen heeft.

De uitleg hiervoor is simpel: ons lichaam is constant bezig met zichzelf te vernieuwen.

Zelfs op dit moment zijn er duizenden processen in jouw lichaam bezig, waardoor miljoenen lichaamscellen vervangen worden door nieuwe cellen.

Je merkt er helemaal niets van maar jouw lichaam van vandaag is niet hetzelfde als jouw lichaam over een paar weken.

Wanneer er voldoende aminozuren beschikbaar zijn, is er helemaal geen probleem.

Maar het menselijk lichaam neemt vanaf ons 35ste ongeveer steeds minder aminozuren op uit voeding en ook de productie in ons lichaam vermindert dan.

Daarom is het heel erg belangrijk voor een goede gezondheid om jouw lichaam aan te vullen met kwalitatieve aminozuren.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.