Acné

Wat is Acné?

Acné is één van de meest bekende huidklachten. Het is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren. Om de huid soepel te houden, produceren ze talg (huidsmeer). De talgklieren monden uit in haarzakjes. Als de openingen van de haarzakjes verstopt raken, ontstaat acne.

Acné behandeling

Veel jongeren (maar ook volwassenen) leveren strijd met acne. Acné begint vaak rond de puberteit en kan zo’n 5 tot 10 jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Acné is een ongemakkelijke huidaandoening. De ene persoon krijgt enkel Acné puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening met fysieke en psychische ongemakken. Onze Acné behandelingen zijn erop gericht de (gezichts)huid te reinigen en te vernieuwen en deze ongemakken te verhelpen of tot een minimum te beperken.

Vergoeding Acné behandeling

Beauty Vision by Eveline is aangesloten bij de Anbos schoonheidsbranche organisatie en wij hebben kennis, ervaring en professionele apparatuur voor het behandelen van Acné in huis. In veel gevallen worden Acné behandelingen in het gelaat vergoed.

Welke Acné behandelingen worden vergoed?

De vergoeding voor de Acné behandelingen zijn per zorgverzekeraar verschillend en kunnen afhangen van de gekozen zorgverzekering. Veelal worden Acné behandelingen alleen vergoed vanuit een aanvullende verzekering, niet vanuit een basisverzekering.

In de zorgverzekeringspolis kan je zien of het geheel wordt vergoed of dat je tot een bepaald bedrag per jaar behandelingen vergoed krijgt. Ook kan je telefonisch contact opnemen met je zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding er voor jou geldt. Een verwijsbrief van de huisarts is nog vaak noodzakelijk voor een vergoeding. Na een behandeling bij Beauty Vision by Eveline krijgt je en officiële factuur die je kan indienen bij de zorgverzekeraar. Dan krijg je de vergoeding van de acnebehandeling op je rekening gestort.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.