Over ons

Beauty Vision by Eveline is een professionele schoonheidssalon in Heesch waar iedereen in een ontspannen sfeer voor een optimale huidverbetering kiest. Ontspanning, resultaat, persoonlijke aandacht, kwaliteit, advies op maat en dat in een persoonlijke sfeer. Wij werken met hoogwaardige verzorgingsproducten zoals Nimue, MeLine en IDun Minerals. Deze producten zijn gebaseerd op hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.

Je bent bij ons van harte welkom voor permanente make-up, huidverzorging, huidverbetering, en persoonlijk huid of make-up advies. Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt. Voor thuis krijg je een vrijblijvend productadvies mee om de verzorging van je huid (goed) te continueren.

Ontmoet onze specialist

Eveline van Tiebosch

Welkom bij mijn beautysalon, graag stel ik mij aan je voor! Mijn naam is Eveline Tiebosch, geboren en getogen in Uden en momenteel woonachtig in Heesch. Al vroeg wist ik waar mijn interesses lagen en wat ik ‘later’ wilde gaan doen. Toen ik in 2005 de schoonheidsspecialiste opleiding had afgerond, heb ik daarna ruim negen jaar werkervaring op gedaan bij een gerenommeerde schoonheidssalon. Daarnaast heb ik ook altijd twee eigen salons gehad in Uden en in ’s-Hertogenbosch. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Heesch waar we een nieuwe salon hebben gebouwd waarin beide vestigingen zijn ondergebracht.

Mijn passie voor Beauty & Health is in de loop der jaren enorm gegroeid, en daar ik het belangrijk vind om bij te blijven in mijn vak en mij verder te specialiseren volg ik regelmatig cursussen en opleidingen. Het is een feest om een ieder met een goed en ontspannen gevoel naar huis te laten gaan en een uitdaging om elke huid op zijn mooist te laten stralen. Met de razendsnelle ontwikkelingen in deze branche kan ik met trots vertellen dat ik niet specifiek de bekende traditionele behandelingen aanbied, maar juist een breed assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Peelingen, acnebehandelingen en pigmentbehandelingen. In 2018 heb ik de opleiding ‘permanente make-up’ afgerond en komen klanten graag voor een persoonlijk advies. Vakkundigheid, perfectionisme en een unieke beleving dat kun je van mij verwachten. Ik kijk er naar uit om jou binnenkort te mogen ontmoeten!

Sfeerimpressie

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.