Behandelingen

Goede verzorging van uw huid

Als schoonheidsspecialist hebben we één passie: Ervoor zorgen dat jij na elke behandeling, niet alleen tevreden, maar juist mooier, stralend en gezonder naar huis gaat. En met de schoonheidstips en adviezen die ik je mee geef kun je ook na de behandeling zo lang mogelijk genieten van een stralende gezonde huid.

MeLine I.D. Dermapen Behandeling

De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, soort pigment of lichaamsdeel. Het is makkelijk in gebruik, de behandelingen geven snel resultaat en zijn uitgebreid klinisch onderzocht.

MeLine Pigment behandeling

Meline is een professionele behandeling waarbij een combinatie van actieve ingrediënten een sterk gecontroleerde werking heeft op de melanine synthese. De behandeling verstoort de pigment aanmaak.

MeLine Spot Treatment

Professionele behandeling voor ouderdomsvlekken. De synergetische werking van actieve ingrediënten dringen door in de huid om duidelijk gelokaliseerde pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken of hyperkeratose aan te pakken. Geschikt voor ouderdomsvlekken of hyperkeratose. Na een korstvorming zal de pigment afgestoten worden. Eventuele herhaling bij hardnekkige pigmentvlekken kan plaatsvinden na 45 dagen.

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.