Anti-aging

Bij het ouder worden, verandert de huid. De opperhuid wordt dunner, de bloedvaten in de huid verminderen en de aanmaak van collagene en elastine vezels neemt af. Ook het aantal talgklieren vermindert. Kortom, de huid wordt dunner, slapper, kwetsbaar, droog, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Het is een natuurlijk proces dat niet kan worden gestopt. Factoren als UV-licht, roken, stress en geraffineerde suikers versnellen het verouderingsproces.

Blijf jong en vitaal

Collageen is de belangrijkste factor om onze huid jong te houden. De huid is voor het grootste deel (70%) opgebouwd uit collageen. Collageen zorgt voor stevigheid, vochtverbinding en structuur in de huid. Collageen wordt aangemaakt door een beweegbare cel, de fibroblast. De fibroblast word geprikkeld en aangestuurd door het hormoon oestrogeen. Dit is het vrouwelijk hormoon wat ook verantwoordelijk is voor de eisprong. Dus wanneer de vrouw in de overgang komt verliest ze haar oestrogeen met als gevolg dat de fibroblast geen prikkel meer krijgt collageen aan te maken. Tot ons 27e jaar maken de fibroblasten volop collageen aan. Daarna wordt het steeds minder, totdat de overgang zich aandient en geen collageen meer wordt aangemaakt. De huid wordt dan slapper en dunner, de elasticiteit vermindert en de rimpels worden dieper. Het enige wat nu nog echt helpt om collageen in de huid te krijgen is door middel van rechtstreeks collageen toedienen via cremes, maskers, serums én voedingssupplementen met collageen.

Anti-aging behandelingen

De Anti-aging behandelingen zijn leeftijdsonafhankelijk en het maakt niet uit of je man of vrouw bent. De kern van anti-aging is het vertragen van het visuele fysieke verouderingsproces. Daar kan je zelf aan werken met beweging, gezonde voeding en een goede professionele verzorging van uw uiterlijk. De schoonheidsspecialiste van Beauty Vision Eveline helpt je daarbij met professionele producten en behandelingen die een langdurig anti-aging effect hebben.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.