Wat kost een behandeling?

Met meer dan 15 jaar ervaring op huidgebied heb ik een zeer breed scala aan huidbehandelingen opgebouwd. Maar welke behandeling past nu het beste bij jouw huid?
Met mijn kijk en ervaring op de huid stel ik graag een gepersonaliseerde behandeling voor jou samen om de huid optimaal te verzorgen. 
Tijdens de gezichtsbehandelingen zal ik werken met een of meerdere van onze high-end merken welke in mijn assortiment zitten. Hierdoor kan ik maatwerk leveren geheel op jouw huidwens en huidbeeld.

Gezichtsbehandelingen zijn opgedeeld in levels

Ik heb ervoor gekozen om te werken met levels voor mijn gezichtsbehandelingen. Hoe hoger het level des te intensiever is de behandeling en des te hoger zijn de werkstoffen waarmee ik werk.

Prijslijst

Huidverzorging Level 1 € 79,00

Een basis behandeling om jouw huid een boost te geven of weer in balans te krijgen. Incl. epileren van de wenkbrauwen en massage van decolleté en schouders.

Bijbehorende behandelingen

Huidverzorging Level 2 € 95,00

Een dieper werkende huidbehandeling. Voor een mooie stralende huid zonder downtime. Incl. epileren van de wenkbrauwen en massage van het gezicht.

Bijbehorende behandelingen

Huidverbetering Level 3 € 105,00

Skin resurfacing facials waarbij het verbeteren van huidaandoeningen/ problemen voorop staat. Acne, pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels of roodheid worden hierbij tot aan de dermis intensief en gericht per probleem behandeld. Incl. epileren van de wenkbrauwen en massage van het gezicht.

Bijbehorende behandelingen

Huidverbetering Level 4 € 115,00

Diepe peeling behandelingen of een milde peeling behandeling in combinatie met Forlle’d wat een uniek delivery system op basis van een Nobelprijs winnende nanotechnologie bevat.

Bijbehorende behandelingen

Huidverbetering Level 5 € 135,00

Dermapen microneedling of MeLine pigment behandeling incl. epileren van de wenkbrauwen en massage van het decolleté. De huid is na de behandeling sterk doorbloed wat ongeveer 24 uur kan aanhouden.

Bijbehorende behandelingen

Huidverjonging/huidverbetering Level 6 € 145,00 / €165,00

In dit level worden worden behandelingen met elkaar gecombineerd en werken we met Intelligente huidverbetering op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een uniek delivery system op basis van de nobelprijs winnende nanotechnologie. Ze helpen de huid efficiënt te herstellen en de gezondheid hiervan op elke leeftijd te behouden.

Bijbehorende behandelingen

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over onze prijzen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier