IDUN Minerals

Huidverbeterende make-up

De make-up van IDUN Minerals bevat uitsluitend mineralen en geen organische stoffen. Geen synthetische conserveringsmiddelen, geur- of kleurstoffen. Hierdoor is er geen voedingsbodem voor bacteriën aanwezig. Dit is ook de reden dat de minerale make-up na een cosmetische behandeling, laser behandeling of een huid reconstructie wordt aanbevolen. Mensen met huidproblemen, een overgevoelige- of allergische huid kunnen vaak wel producten van IDUN Minerals verdragen.

Bij aankoop van drie IDUN minerale producten ontvang je gratis persoonlijk make-up advies.

100% minerale make-up

Make-up van IDUN Minerals bestaat uit pure mineralen. De mineralen worden in steen, rots en kwarts in bepaalde lagen van de aarde gevonden. De mineralen worden verpulverd, vermalen, gereinigd en ten slotte tot microscopisch kleine deeltjes omgezet tot een hoogwaardige make-up die gebruikt wordt door gerenomeerde schoonheidssalons en -instituten.

Wat maakt IDUN Minerals uniek?

  • De make-up bestaat uit hoogwaardige natuurlijke mineralen zonder synthetische en mogelijk irriterende ingrediënten of vulstoffen
  • De mineralen bevatten natuurlijke elementen die de huid beschermen en verbeteren
  • Geschikt voor alle huidtypen en te gebruiken bij huidproblemen en overgevoeligheden zoals acne, rosacea en een allergische huid
  • De mineralen bedekken de huid maar sluiten de huid niet af. Het laat juist de huid ademen en verstopt de poriën niet
  • Eenvoudig aan te brengen simpele techniek met vlekkeloos resultaat
  • Blijft langdurig perfect zitten en geeft een natuurlijke glans zonder dat de huid te veel gaat glimmen
  • Is zuinig in gebruik, duurzaam, comfortabel en bestand tegen water
  • IDUN Minerals is bacterie vrij en zeer lang houdbaar
  • IDUN Minerals wordt niet getest op dieren

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.