Behandelingen

Goede verzorging van uw huid

Als schoonheidsspecialist hebben we één passie: Ervoor zorgen dat jij na elke behandeling, niet alleen tevreden, maar juist mooier, stralend en gezonder naar huis gaat. En met de schoonheidstips en adviezen die ik je mee geef kun je ook na de behandeling zo lang mogelijk genieten van een stralende gezonde huid.

Permanente Make-up

Bij permanente make-up brengen we met een gecontroleerde flinterdunne huidvriendelijk pigment in de huid. Dit wordt aangebracht in de lederhuid om zo een mooie eyeliner of natuurlijke wenkbrauw te creëren.
Bekijk behandeling

Permanente Make-up Eyeliner

Perfecte eyeliner 24 uur per dag. De eyeliner kan met behulp van permanente make-up grotere ogen creëren , vollere wimpers geven en kan de kleur van je ogen benadrukken. Je kan kiezen uit een groot uitgebreid assortiment kleuren voor een natuurlijke uitstraling die bij jou past.
Bekijk behandeling

Permanente Make-up Wenkbrauwen

Goed gevormde wenkbrauwen geven het gezicht de juiste balans, accentueren de ogen en geven een krachtige uitstraling. Met behulp van permanente make-up worden dunne en onregelmatige wenkbrauwen in de gewenste vorm gebracht. Voor de behandeling kijken we samen naar de perfecte vorm en kleur die bij jou huid en gezicht past.
Bekijk behandeling

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.