Behandelingen

Goede verzorging van uw huid

Als schoonheidsspecialist hebben we één passie: Ervoor zorgen dat jij na elke behandeling, niet alleen tevreden, maar juist mooier, stralend en gezonder naar huis gaat. En met de schoonheidstips en adviezen die ik je mee geef kun je ook na de behandeling zo lang mogelijk genieten van een stralende gezonde huid.

Bruidsmake-up

Ga je trouwen en wil je op de dag zelf een professionele make-up aangebracht krijgen? Wij vinden het erg belangrijk dat de make-up bij je past als persoon, daarom plannen we voorafgaand aan de grote dag altijd een moment in voor proef make-up.
Bekijk behandeling

Dag of Avond Make-up Aanbrengen

Heb je een speciale gelegenheid? Dan kan het zo zijn dat je je make-up wilt laten aanbrengen door een professional. Samen met jou kijken we graag naar een geschikte look.
Bekijk behandeling

Dermapen Microneedling

De Dermapen Microneedling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping worden hiermee effectief verholpen doordat het hyaluronzuur- gehalte van de huid weer op peil wordt gehouden, waardoor de huid steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is.
Bekijk behandeling

Make-up Workshop

Wil je een keer samen met vriendinnen, familie of collega’s een gezellige en leerzame middag hebben waar je mooier uitkomt? Onder het genot van een hapje en een drankje leer je tijdens deze workshop hoe je een mooie make-up aan kunt brengen die perfect past bij je gezicht en uitstraling.
Bekijk behandeling

MeLine I.D. Dermapen Behandeling

De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, soort pigment of lichaamsdeel. Het is makkelijk in gebruik, de behandelingen geven snel resultaat en zijn uitgebreid klinisch onderzocht.
Bekijk behandeling

MeLine Prep Peeling

De Prep Peeling is een professionele behandeling waarbij een combinatie van actieve ingrediënten een sterk gecontroleerde werking heeft op de melanine synthese. De behandeling verstoort de pigment aanmaak.
Bekijk behandeling
Aan het laden...

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.