Behandelingen

Goede verzorging van uw huid

Als schoonheidsspecialist hebben we één passie: Ervoor zorgen dat jij na elke behandeling, niet alleen tevreden, maar juist mooier, stralend en gezonder naar huis gaat. En met de schoonheidstips en adviezen die ik je mee geef kun je ook na de behandeling zo lang mogelijk genieten van een stralende gezonde huid.

Bruidsmake-up

Ga je trouwen en wil je op de dag zelf een professionele make-up aangebracht krijgen? Wij vinden het erg belangrijk dat de make-up bij je past als persoon, daarom plannen we voorafgaand aan de grote dag altijd een moment in voor proef make-up.
Bekijk behandeling

Carboxy Co2 Therapie

De revolutionaire CO2-carboxytherapie is een gezondheidstherapie wat helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepere hydratatie. De huid ziet er na 1 behandeling aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.
Bekijk behandeling

Dag of Avond Make-up Aanbrengen

Heb je een speciale gelegenheid? Dan kan het zo zijn dat je je make-up wilt laten aanbrengen door een professional. Samen met jou kijken we graag naar een geschikte look.
Bekijk behandeling

Dermapen Microneedling

De Dermapen Microneedling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping worden hiermee effectief verholpen doordat het hyaluronzuur- gehalte van de huid weer op peil wordt gehouden, waardoor de huid steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is.
Bekijk behandeling

Dermaplaning

Een Dermaplaning behandeling zorgt direct voor een mooie GLOW. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd wat de aanmaak van collageen en elastine bevorderd.
Bekijk behandeling

Green Sea Peel

De Green Sea Peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren. Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling /spicula’s/micronaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven.
Bekijk behandeling

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.