Behandelingen

Goede verzorging van uw huid

Als schoonheidsspecialist hebben we één passie: Ervoor zorgen dat jij na elke behandeling, niet alleen tevreden, maar juist mooier, stralend en gezonder naar huis gaat. En met de schoonheidstips en adviezen die ik je mee geef kun je ook na de behandeling zo lang mogelijk genieten van een stralende gezonde huid.

Nimue Core Gezichtsbehandeling

De Nimue Core Gezichtsbehandeling is een verzorgende basisbehandeling waarbij de huid in balans wordt gebracht door een goede reiniging en een peeling met 15% triple acid complex. (melkzuur, citroenzuur en glycolzuur). Eerst zorgen we voor een goede reiniging van de huid, daarna verwijderen we onzuiverheden met een enzymatische peeling en daarna het triple acid complex 15% bio-active peeling. Wat resulteert
Bekijk behandeling

Nimue Support Gezichtsbehandeling

De Nimue Support Gezichtsbehandeling zorgt voor een betere balans van de huid, verkleint de poriën en zorgt voor een verhoogde elasticiteit en vitaliteit. We zorgen ervoor dat we de huid reinigen en zuiveren met een bio-actieve peeling. Aansluitend zorgt een masker ervoor dat je huid optimaal gevoed wordt.
Bekijk behandeling

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.