Nimue Skin Technologie

Voel het verschil met Nimue

De Nimue Skin Technology huidverbeteringsproducten zijn ontwikkeld om het vermogen van de huid stimuleren en de huidconditie te verbeteren. Nimue richt zich niet alleen op het bestrijden van de symptomen van huidaandoeningen, zoals droogheid of verdikkingen, maar juist op het oplossen van de onderliggende huidproblemen! Veel producten zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken voor- of na medische behandelingen.

Nimue producten

Nimue Skin Technology heeft een range producten en behandelingen ontwikkeld om specifieke huidproblemen effectief te behandelen. De schoonheidsspecialist van Beauty Vision Eveline heeft een intensieve training van Nimue doorlopen om deze behandelingen te geven en alle Nimue producten zijn in onze schoonheidssalon verkrijgbaar. De producten van Nimue Skin Technology zijn ingedeeld op basis van de gezondheid van uw huid. Dit zijn de vier productgroepen. Klik op een productgroep voor meer informatie over de producten op de Nimue website.

Nimue behandelingen

De behandelingen van Nimue Skin Technology zijn ervoor om jouw huid in topconditie te krijgen en te behouden. In overleg met onze huidspecialist kijken welke van welke producten en behandeling het beste resultaat zal geven voor jouw huid, je huidaandoening of huidprobleem. Met de Nimue Skin Technology kunnen we onder andere deze huidproblemen behandelen. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging. De actieve ingrediënten in de Nimue producten bevatten optimale concentraties voedingsstoffen voor de huid, de farmaceutische elementen richten zich op huidverjonging, huidherstel, anti-oxidatie en bescherming tegen de UV-straling van de zon. De producten van Nimue zijn niet getest op dieren en zijn vrij van parfum, minerale oliën en parabenen. De Nimue behandelingen zijn ingedeeld in Basis, Medium, Intensief en Strong. De focus van deze behandelingen is het verbeteren van de huidconditie. Afhankelijk van de huidanalyse kiezen we de passende behandeling.

Je huid heeft een huidspecialist nodig

Jammer genoeg is een mooie huid niet vanzelfsprekend. Genetische aanleg, vermoeidheid, zonbeschadiging of hormonen kunnen zorgen voor een ongezonde probleemhuid. De afgelopen jaren krijgen steeds meer mensen te maken met een probleemhuid. Om dit goed te behandelen is het belangrijk dat je je door de huidspecialist van Beauty Vision Eveline adviseren.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.