Behandelingen

Goede verzorging van uw huid

Als schoonheidsspecialist hebben we één passie: Ervoor zorgen dat jij na elke behandeling, niet alleen tevreden, maar juist mooier, stralend en gezonder naar huis gaat. En met de schoonheidstips en adviezen die ik je mee geef kun je ook na de behandeling zo lang mogelijk genieten van een stralende gezonde huid.

Carboxy Co2 Therapie

De revolutionaire CO2-carboxytherapie is een gezondheidstherapie wat helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepere hydratatie. De huid ziet er na 1 behandeling aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.
Bekijk behandeling

Dermapen Microneedling

De Dermapen Microneedling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping worden hiermee effectief verholpen doordat het hyaluronzuur- gehalte van de huid weer op peil wordt gehouden, waardoor de huid steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is.
Bekijk behandeling

Dermaplaning

Een Dermaplaning behandeling zorgt direct voor een mooie GLOW. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd wat de aanmaak van collageen en elastine bevorderd.
Bekijk behandeling

Green Sea Peel

De Green Sea Peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren. Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling /spicula’s/micronaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven.
Bekijk behandeling

Microdermabrasie Behandeling

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij de dode huidcellen van de opperhuid verwijderd worden met behulp van microkristallen. Microkristallen worden op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen. Daardoor wordt een dun laagje huidcellen ‘weggeschuurt’. De gladde ‘nieuwe’ huid komt daardoor tevoorschijn. Het resultaat is een jongere, frisse en verbeterde huid.
Bekijk behandeling

Nimue Advanced Treatment

Dit is een uitgebreide schoonheidsbehandeling voor het onderhoud van je gezichtshuid. De behandeling verwijdert de dode huidcellen, verbetert de huidstructuur en werkt anti aging. Onze schoonheidsspecialiste past de behandeling aan op de classificatie van je huid.
Bekijk behandeling
Aan het laden...

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.