Behandelingen

Goede verzorging van uw huid

Als schoonheidsspecialist hebben we één passie: Ervoor zorgen dat jij na elke behandeling, niet alleen tevreden, maar juist mooier, stralend en gezonder naar huis gaat. En met de schoonheidstips en adviezen die ik je mee geef kun je ook na de behandeling zo lang mogelijk genieten van een stralende gezonde huid.

Dermapen Microneedling

De Dermapen Microneedling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping worden hiermee effectief verholpen doordat het hyaluronzuur- gehalte van de huid weer op peil wordt gehouden, waardoor de huid steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is.
Bekijk behandeling

Microdermabrasie Behandeling

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij de dode huidcellen van de opperhuid verwijderd worden met behulp van microkristallen. Microkristallen worden op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen. Daardoor wordt een dun laagje huidcellen ‘weggeschuurt’. De gladde ‘nieuwe’ huid komt daardoor tevoorschijn. Het resultaat is een jongere en verbeterde huid.
Bekijk behandeling

Nimue Advanced Treatment

Dit is een uitgebreide schoonheidsbehandeling voor het onderhoud van je gezichtshuid. De behandeling verwijdert de dode huidcellen, verbetert de huidstructuur en werkt anti aging. Onze schoonheidsspecialiste past de behandeling aan op de classificatie van je huid.
Bekijk behandeling

Nimue Deluxe Gezichtsbehandeling

Deze Deluxe Gezichtsbehandeling is een intensieve Nimue behandeling die vanuit vier gezichtspunten de huid verbeterd door verjonging, herstel, bescherming en anti-oxidatie. Voor deze behandeling gebruiken we Nimue producten met actieve ingrediënten, zoals fruitzuren, die de biologische werking van de huid beïnvloeden zodat we niet alleen de huid verfraaien maar ook effectief verbeteren.
Bekijk behandeling

Nimue Glycolic Treatment

Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid. Een zeer geschikte behandeling voor bruiden, aangezien het zorgt voor een stralende en jeugdige look.
Bekijk behandeling

Nimue Peel Intense

De Nimue Peel Intense is voor iedereen die een nieuwe huid wil. Deze specialistische TCA Peeling behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden. De Nimue Peel Intense is een huidvernieuwende behandeling.
Bekijk behandeling

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.