Sunday Brush

Snel, gemakkelijk én doeltreffend!

Sunday Brush is het eerste minerale zonnepoeder met SPF 50 én 100% natuurlijke ingrediënten. Dankzij de handige borstel kan je gemakkelijk het poeder aanbrengen op de huid, waar je ook bent. Geen gedoe meer met plakkende handen en make-up, gewoon even het gezicht poederen en het handige borsteltje kan terug in de handtas! Snel, gemakkelijk én doeltreffend!

UVA en UVB

Sunday Brush beschermt tegen zowel UVA als UVB stralen en helpt dus niet enkel tegen huidverbranding maar ook tegen huidveroudering. UVA en UVB stralen zijn namelijk erg verschillend en hebben elk een ander effect op de huid. UVA golven zijn langer en penetreren dieper in de huid. Ze zijn de grootste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering en spelen een rol bij huidkanker. UVB golven zijn kortere golven die enkel tot de epidermis reiken, ze veroorzaken verbranding van de huid maar spelen evengoed een rol bij huidkanker. Natuurlijk zonlicht bestaat voor 95% uit UVA en 5% uit UVB. Het is dus heel belangrijk dat je zonnebescherming tegen beide UV-stralen beschermd, zoals Sunday Brush.

Vier natuurlijke huidtinten

Sunday Brush is beschikbaar in vier natuurlijke huidtinten: LIGHT, MEDIUM, TAN en DARK. Deze geven elk op zich een zeer mooie egale kleur aan de huid, zodat je eigenlijk geen foundation meer hoeft aan te brengen. De poeder formule maakt het ook super gemakkelijk om tijdens de dag snel even je zonnefactor of foundation bij te werken.

Mannen

Sunday Brush ontstond toen er bij Remko (co-founder van Sunday Brush) 13 jaar geleden huidkanker werd vastgesteld. De zonnebescherming (met SPF 50) die toen verkrijgbaar waren, vond hij niet aangenaam op de huid en werd meestal een plakboeltje. Daarnaast had Remko door de kanker ook vlekken in het gezicht. Daarom ging hij, samen met zijn vrouw Nicole, op zoek naar een veelzijdig product dat enerzijds de huid beschermt en anderzijds de teint egaliseert. Bij gebrek aan een geschikt product besloten ze zelf op onderzoek te gaan en zo werd Sunday Brush geboren.

Gebruik

Sunday Brush is zeer gemakkelijk in gebruik. Met de zelfdoserende borstel breng je het poeder aan op je gezicht hals en nek. Door circulaire bewegingen te maken, breng je met de borstel haartjes overal een egaal laagje poeder aan. En door dit regelmatig te herhalen (om de twee uur) is je huid beschermd gedurende de hele dag.

Voordelen

De belangrijkste (gebruiks)voordelen van Sunday Brush op een rijtje:

  • Snel en eenvoudig aanbrengen van zonnebescherming met SPF 50
  • Geschikt voor alle huidtypes en met name voor de zeer gevoelige huid
  • Geen vieze handen meer na het aanbrengen
  • Geschikt voor dagelijks gebruik, kan over make-up worden aangebracht
  • Geeft direct een egale, mooie teint
  • Geen wit, vettig of glanzend gezicht na het aanbrengen
  • 100% natuurlijk, eco- en diervriendelijk, dermatologisch getest
  • Geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen

Sunday Brush is verkrijgbaar voor €49,95 en is beschikbaar in 4 verschillende tinten.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.