Alle behandelingen

Bruidsmake-up

Ga je trouwen en wil je op de dag zelf een professionele make-up aangebracht krijgen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij vinden het erg belangrijk dat de make-up bij je past als persoon, daarom plannen we voorafgaand aan de grote dag altijd een moment in voor proef make-up. Hierin nemen we het een en ander met je door om zo tot een gewenst resultaat te komen en je (nog meer) te laten stralen.

Een bruidsmake-up zit natuurlijk het mooist op een gezonde, stralende huid. Mocht je kampen met een huidprobleem of last hebben van een vale of doffe huid, dan kijken we graag samen met jou naar een geschikt behandelplan wat we bijtijds kunnen inzetten.

De bruidsmake-up kunnen we op locatie verzorgen, zodat je in alle rust de dag in kan gaan. Mocht je moeder, schoonmoeder, vriendin of familielid ook professionele make-up willen dan is dat uiteraard te combineren.

Details van de behandeling

Meer informatie

Deze behandeling is te boeken voor 45 minuten.

Prijs van de behandeling

Bruidsmake-up behandeling inclusief proefmake-up € 125,00

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Bruidsmake-up?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier