Alle behandelingen

Dermapen Microneedling

De Dermapen Microneedling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping worden hiermee effectief verholpen doordat het hyaluronzuur- gehalte van de huid weer op peil wordt gehouden, waardoor de huid steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is. Daardoor wordt deze behandeling ook wel als één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd.

Dankzij de mono-needle cartridge is het mogelijk om plaatselijk een rimpel te corrigeren en te verminderen. Deze cartridge met slechts 1 naald gaat loodrecht in de rimpel en zorgt voor een minimale huidbeschadiging welke snel wordt gerepareerd dankzij collageen aanmaak. De DermaPen die wij gebruiken is multifunctioneel en is een doorbraak in collageen inductie therapie. Hij is zowel geschikt voor de Mono-Needle als de Multi-Needle.

De werking

Huidverjonging met de Dermapen biedt binnen enkele weken zichtbaar resultaat! Door de kleine naaldjes van de needling pen worden ultra fijne gaatjes in de huid gemaakt. Dit heeft als gevolg dat de werkstoffen beter worden opgenomen en de huid zelf collageen aanmaakt. De huid zal zich op een natuurlijke manier herstellen. De needling pen is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling. De verstelbare diepte van de fijne naaldjes maakt het mogelijk om ook de meest gevoelige delen, zoals rondom het ooggebied, te behandelen. Hierdoor kan de behandeling worden aangepast aan de persoonlijke wensen van de cliënt.

De behandeling

Bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen van de Nimue TDS serums wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Resultaat

Ongeacht of men volume, verstrakking, compactheid of een fijnere huidsstructuur wilt, voor alle huidproblemen is er de ultieme oplossing!

Details van de behandeling

Meer informatie

De behandeling is te boeken voor 60 minuten. Het is tevens mogelijk om de behandeling als een kuur van 3 behandelingen te boeken.

Prijs van de behandeling

Dermapen Microneedling Gelaat € 135,- LEVEL 5
Dermapen Microneedling Gelaat - Kuur van 3 behandelingen (in één keer betalen) € 399,-
Dermapen Microneedling Decolleté, hals en gelaat € 175,-
Dermapen Microneedling Decolleté, hals en gelaat - Kuur van 3 behandelingen (in één keer betalen) € 505,-

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Dermapen Microneedling?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier