Alle behandelingen

Dermaplaning

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een, speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. Gedurende het jaar wordt de hoornlaag dikker en ontstaan er onzuiverheden. De huid kan er hierdoor grauw en vaal uit gaan zien. Een Dermaplaning behandeling zorgt direct voor een mooie GLOW. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd wat de aanmaak van collageen en elastine bevorderd.

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Dat klinkt misschien wat beangstigend, maar dat is het niet. Het mesje wordt niet gebruikt om te snijden, maar om over de gelaatshuid te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren, op te helderen en om verstopte poriën te voorkomen. Toch bestaan er nog steeds enkele hardnekkige misvattingen over deze behandeling, die we hier uit de wereld helpen. 

De voordelen van dermaplaning:

  • Verwijdert dons haren
  • Exfolieert de huid
  • Verheldert de huid en oppervlakkige pigmentvlekken
  • Maakt de huid toegankelijker voor het verwijderen van onzuiverheden
  • Verfijnd fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels
  • Vóór behandeling voor peelings
  • Werkzame stoffen van producten worden 60% beter opgenomen
  • Make-up kan beter worden aangebracht, blijft beter zitten en ziet er mooier en egaler uit
  • Geeft de huid een GLOW

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. De eerste verbeteringen kunnen al na een behandeling zichtbaar zijn. De huid ziet er namelijk al gladder, zachter en frisser uit. Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van één keer per 4-6 weken, ben je verzekerd van een constante stralende huid!

Voor een optimaal resultaat gebruik je huidverzorgingsproducten die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

Je hoeft overigens niet bang te zijn voor harde stoppels, want enkel terminaal haar geeft harde stoppels en deze zitten meestal niet in het gezicht. In het gezicht zit vellushaar (donshaar), dat gewoon zacht terug groeit. Als er wel enkele terminale haren in het gezicht zitten, dan haalt de specialiste deze eerst weg met een pincet. Ook hoef je niet bang te zijn dat je donsharen veranderen in donkere, dikke haren. Want enkel hormonen en medicijnen kunnen de haarstructuur veranderen.

Details van de behandeling

Meer informatie

De huid kan er iets roder uitzien, maar dit zal veelal na 1-2 uur verdwijnen.
De huid glanst na de behandeling gelijk al fris en stralend.

Adviezen na de behandeling:
- 24-48 uur uur geen sauna
- 24 uur niet intensief sporten
- bescherm de huid met een SPF
- gebruik schone make-up sponsjes, kwasten, enz.

Contra-indicaties voor deze behandeling zijn:
- Open wondjes
- Zonnebrand
- Infecties
- Actieve herpes (koortslip)

Prijs van de behandeling

Dermaplanning kort €79
Dermaplanning inclusief peeling en masker €95,- LEVEL 2

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Dermaplaning?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier