Alle behandelingen

MeLine I.D. Dermapen Behandeling

MeLine I.D. Dermapen is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, soort pigment of lichaamsdeel. Het is makkelijk in gebruik, de behandelingen geven snel resultaat en zijn uitgebreid klinisch onderzocht.

MeLine ID is een behandeling waarbij een combinatie van actieve ingrediënten diep in de huid wordt gebracht door middel van naaldjes waardoor dieper gelegen pigment onderhuids aangepakt wordt. De behandeling breekt dieper gelegen pigmentophopingen af en verstoort het proces dat voor pigmentophopingen zorgt. Het tyrosinase enzym wordt vernietigd, het pigment in de keratinocyten wordt afgebouwd, de groei van epidermale cellen en de afstoot van gepigmenteerde cellen wordt versneld.

Details van de behandeling

Meer informatie

De ME-line is een kuur van 3 tot 4 maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch vermindert kan worden.

Prijs van de behandeling

MeLine I.D. Dermapen Behandeling € 135,- LEVEL 5

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over MeLine I.D. Dermapen Behandeling?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier