Alle behandelingen

MeLine Pigment behandeling

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis van ons als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek. Deze combinatie van actieve ingrediënten werkt gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese.

ME-line behandeltraject voor het gehele gezicht

Een Meline behandeling wordt in een kuur uitgevoerd van minimaal 3 behandelingen en altijd gecombineerd met de juiste thuisproducten. Op deze manier wordt het pigment van binnenuit afgebroken en worden er prachtige resultaten behaald. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen waarbij de huid oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer.

 

Advies voor thuis: De behandeling werkt niet zonder de juiste thuisproducten. Het is dan ook belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken voor het beste resultaat. De Meline serums, emulsies of gels hebben een sterk verhelderd effect en zijn verplicht onderdeel van het behandelconcept. De effectiviteit van deze producten zijn klinisch bewezen.

Details van de behandeling

Meer informatie

Deze behandeling is te boeken voor 45 tot 60 minuten. De behandeling werkt in kuurverband van minimaal 3 behandelingen om de 4 6 weken.

Prijs van de behandeling

MeLine Prep Peeling € 135 LEVEL 5
I.D. ( microneelding ) €135 LEVEL 5

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over MeLine Pigment behandeling?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier