Alle behandelingen

Microdermabrasie Behandeling

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij de dode huidcellen van de opperhuid verwijderd worden met behulp van microkristallen. Microkristallen worden op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen. Daardoor wordt een dun laagje huidcellen ‘weggeschuurt’. De gladde ‘nieuwe’ huid komt daardoor tevoorschijn. Het resultaat is een jongere en verbeterde huid. We zijn gespecialiseerd in Microdermabrasie behandelingen. We stemmen onze behandeling af op jouw persoonlijke huidconditie en we werken met de beste Microdermabrasie apparatuur.

Het effect van de behandeling

Met Microdermabrasie verwijder je dode huidcellen van de opperhuid waardoor je huid beter in staat is om effectieve werkstoffen op te nemen van crèmes waardoor deze meer effect hebben in de huid. Je huid krijgt een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen hierdoor krijg je een zachtere, egalere en jonger uitziende huid. Een groot voordeel van Microdermabrasie ten opzichte van een chemische peeling is dat de diepte en de werking van de peeling zeer nauwkeurig bepaald kan worden en per behandeld lichaamsgedeelte de intensiteit verlaagd (ogen, nek of decolleté) en op minder gevoelige plaatsen (zoals voorhoofd en kaken) verhoogd kan worden.

Is Microdermabrasie geschikt voor jou?

Omdat microdermabrasie ook de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen stimuleert is het ook een zeer geschikte behandeling voor rimpels, vochtwallen, beschadiging van de huid door UV-straling en bij het verlies van huidelasticiteit. Vanwege de nauwkeurigheid is Microdermabrasie uitermate geschikt voor de behandeling van littekens en pigmentvlekken. Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt.

Na de behandeling

Door de Microdermabrasie is je huid nu heel goed in staat om effectieve werkstoffen op te nemen. Wij geven je advies welke producten je dan kunt gebruiken om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Wij geven de voorkeur aan om minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken. Omdat je huid nu ook tijdelijk iets gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om een dagcrème met UV-bescherming (SPF) te gebruiken en direct zonlicht 2 tot 4 weken te vermijden. Daarnaast is het ook beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater.

Details van de behandeling

Meer informatie

Je kunt Microdermabrasie als een eenmalige behandeling ondergaan. Des te meer behandelingen je ondergaat in een korte periode, des te mooier het resultaat zal zijn. Op hogere leeftijd wordt onze celdeling trager waardoor er meer behandelingen nodig kunnen zijn voor meer resultaat. Het is daarom ook mogelijk om deze behandeling in kuurvorm aan te gaan. De frequentie en de tussenpozen bepalen we in overleg bij een eerste behandeling.

Prijs van de behandeling

Microdermabrasie € 95,- LEVEL 2
Micordermabrasie in combinatie met Forlle'd € 135,00 LEVEL 4

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Microdermabrasie Behandeling?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier