Alle behandelingen

Nimue Deluxe Gezichtsbehandeling

Deze Deluxe Gezichtsbehandeling is een intensieve Nimue behandeling die vanuit vier gezichtspunten de huid verbeterd door verjonging, herstel, bescherming en anti-oxidatie. Voor deze behandeling gebruiken we Nimue producten met actieve ingrediënten, zoals fruitzuren, die de biologische werking van de huid beïnvloeden zodat we niet alleen de huid verfraaien maar ook effectief verbeteren.

Tijdens de Nimue Deluxe gezichtsbehandeling reinigen en peelen de huid en voorzien we de huid van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een ontspannende massage van gezicht, hals en nek wordt de behandeling afgesloten met een gezichtsmasker. Afhankelijk van de specifieke behoeften van je huid kun je kiezen uit een speciaal modellerend Alginate gezichtsmasker of een collageen vliesmasker.

Details van de behandeling

Duur van de behandeling

Deze behandeling is te boeken voor 75 minuten.

Prijs van de behandeling

Nimue Deluxe Gezichtsbehandeling € 85,-
Optioneel: Met collageen masker + € 10,-

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Nimue Deluxe Gezichtsbehandeling?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier