Alle behandelingen

Nimue Peel Intense

De Nimue Peel Intense is voor iedereen die een nieuwe huid wil. Deze specialistische Peeling behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden. De Nimue Peel Intense is een huidvernieuwende behandeling. Door de oppervlakkige huidlagen te laten afsterven, wordt de huid gedwongen een nieuwe huidlaag aan te maken. Deze vorm van ‘vervellen’ is een natuurlijk proces dat we in deze behandeling stimuleren en versnellen. Door het verwijderen van de dode huidcellen komt de ‘nieuwe’ huid naar boven die gladder is en een betere structuur & egalere pigmentatie heeft. Deze peeling kan worden toegepast op allerlei lichaamsdelen, ook waar de huid vrij dun is, zoals bijvoorbeeld de handruggen en de hals. De peeling is geschikt voor de meeste huidtypen.

De Nimue Peel Intense geeft een milde vervelling. Dit kan per persoon verschillen en het is bekend dat mensen die minerale oliën gebruiken of een droge huid hebben hier iets meer last van hebben. Om de huidvernieuwing beter en prettiger te laten verlopen adviseren we de eerste twee dagen na behandeling de Nimue Cleansing Gel en SPF 40 te gebruiken. Vanaf dag 3 kan je het Exfoliating Enzyme gebruiken om vervelling te verminderen. Om de effectiviteit te vergroten, wordt de behandeling ook gecombineerd met andere huid verjongende behandelingen, zoals Microdermabrasie.

Details van de behandeling

Meer informatie

Deze behandeling kan geboekt worden voor 50 minuten.

Prijs van de behandeling

Nimue Peel Intense LEVEL 4 € 115,-

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Nimue Peel Intense?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier