Alle behandelingen

Nimue Skin Resurfacer Complex Acne

De Nimue SRC Problematic Skin gezichtsbehandeling is een behandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, we verwijderen de beschadigde buitenste huidlagen en voorzien de huid van actieve werkstoffen waardoor deze beter in balans is en er natuurlijker uitziet. Deze behandeling werkt ontstekingsremmend en ondersteunt de genezing van acne. Ook ideaal voor de glimmende huid. De actieve werkstoffen van de Nimue producten die gebruikt worden bij deze SRC behandeling bevatten specifieke combinaties en concentraties van (fruit)zuren. Deze werkstoffen vernieuwen de opperhuid en stimuleren een gezonde epidermale groei.

Bij een Acne huid adviseren wij deze behandeling te herhalen voor een langduriger effect. De behandeling kan het hele jaar door plaatsvinden. In de zomer adviseren wij goede zonbescherming. Juist deze peeling is heel geschikt in de zomer doordat deze niet voor overstimulatie of oververhitting zorgt. Door de peeling en de extra werkstoffen bescherm je de huid extra!

Details van de behandeling

Meer informatie

Deze behandeling is te boeken voor 60 minuten.

Prijs van de behandeling

Nimue Skin Resurfacer Complex Acne LEVEL 3 € 105,-

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Nimue Skin Resurfacer Complex Acne?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier