Alle behandelingen

Nimue Skin Resurfacer Complex Anti-aging

Een nieuwe technologie die zorgt voor een heldere uitstraling, versoepelde huid en een verfijnde huidstructuur. De innovatieve SRC-peeling Nimue technologie zorgt ervoor dat zuren als Melkzuur en Glycolzuur en waterstofmoleculen als peptiden, vitamine en heilzame plantenextracten de huid zowel van bovenaf als van binnenin stimuleren en verzorgen. Skin Resurfacer Complexde Nimue SRC-peelings werken de zuren van bovenaf, terwijl de werkstoffen van binnenuit hun werk doen. Dat betekent dus dubbel resultaat voor de veeleisende klant met huidproblemen. De SRC-peelings verwijderen dode huidcellen en hydrateren, voeden en verstevigen de huid dankzij diverse peptiden, vitaminen en zogenaamde superfoods.

We stimuleren de celvernieuwing en verwijderen de buitenste, meest beschadigde huidlagen. Hierdoor verminder je de ontstekingsreactie van je huid, waardoor de huid zichzelf sneller kan herstellen dan normaal.

Details van de behandeling

Meer informatie

Deze behandeling is te boeken voor 60 minuten.

Prijs van de behandeling

Nimue Skin Resurfacer Complex Anti-aging Level € 105,- LEVEL 3

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Nimue Skin Resurfacer Complex Anti-aging?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier