Alle behandelingen

Nimue Support Gezichtsbehandeling

De Nimue Support Gezichtsbehandeling is een verzorgende actieve gezichtsbehandeling om de huid te ondersteunen en in balans te brengen. We zorgen ervoor dat we de huid reinigen en zuiveren met een bio-actieve peeling. Aansluitend zorgt een masker ervoor dat je huid optimaal gevoed wordt. Tijdens de maskerbehandeling worden de nek en schouders gemasseerd voor een optimale doorbloeding. Deze Nimue Support Gezichtsbehandeling zorgt voor een betere balans van de huid, verkleint de poriën en zorgt voor een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en -problemen en is uitermate geschikt voor een door externe factoren beschadigde huid of als je een problematische of gevoelige huid hebt. Direct resultaat na eenmalige behandeling en door deze behandeling periodiek te herhalen zorg je voor een structurele verbetering van de huid.

Details van de behandeling

Duur van de behandeling

Deze behandeling is te boeken voor 50 minuten.

Prijs van de behandeling

Nimue Support gezichtsbehandeling € 65,-

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Nimue Support Gezichtsbehandeling?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier