Alle behandelingen

Nimue Thermal Detox Peeling

Nimue is het eerste huidverbeteringsmerk dat een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme heeft ontwikkeld. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het reinigt intensief, ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

De Thermal Detox Peel is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint. Maar ook de eventuele fijne lijntjes en rimpeltjes worden tijdens deze behandeling aangepakt. Deze unieke peeling geeft direct uw huid een gezonde uitstraling.

Details van de behandeling

Meer informatie

Het is mogelijk om de behandeling in 40 minuten te boeken en bij behoefte aan meer ontspanning een behandeling van 60 minuten te boeken. De behandelingen kunnen eens per vier weken worden uitgevoerd of in een kuurverband van 6 weken lang iedere week één behandeling.

Prijs van de behandeling

Nimue Thermal Detox Peeling 30 minuten € 79,-
Nimue Thermal Detox Peeling inclusief peeling en masker 60 minuten. € 95,- LEVEL 2

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Nimue Thermal Detox Peeling?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier