Alle behandelingen

Permanente Make-up Wenkbrauwen

Goed gevormde wenkbrauwen geven het gezicht de juiste balans, accentueren de ogen en geven een krachtige uitstraling. Met behulp van permanente make-up worden dunne en onregelmatige wenkbrauwen in de gewenste vorm gebracht. Voor de behandeling kijken we samen naar de perfecte vorm en kleur die bij jou huid en gezicht past.

Permanente make-up voor wenkbrauwen is ook de ideale oplossing voor mensen die hun haar verloren zijn door alopecia of chemotherapie.

Resultaat goed zichtbaar na een week.

Direct na de behandeling ziet de pigmentatie er altijd veel donkerder uit, schrik daar niet van. Dit duurt slechts een kleine week. Net als bij een klein wondje, zal het lichaam een vliesje of donker korstje aanmaken en dit geeft in combinatie met het pigment de (in verhouding zeer) donkere kleur. Tijdens de eerste week neemt de kleurintensiteit met 30 tot 50% af en wordt het resultaat zichtbaar.

Details van de behandeling

Meer informatie

Om langer plezier te hebben van je permanente make-up, bestaat ons behandeltraject uit 3 behandelingen. Zo blijft de kleur langer mooi, omdat we laag over laag zetten en verfijnder te werk kunnen gaan. Het kost dan misschien meer tijd in totaal, het eindresultaat wordt er nog mooier door! Tussen iedere behandeling zit een periode van 5 tot 6 weken.

Na de 3 behandeling is het raadzaam om na ongeveer 1 jaar een opfris behandeling te ondergaan.

Prijs van de behandeling

Brows 3D hairstrokes € 365,-
Brows 3D hairstrokes (bijwerken) € 135,-
Brows 3D hairstrokes (bijwerken niet hier gezet) n.t.b.

Brows soft powder € 365,-
Brows soft powder (bijwerken) € 135,-
Brows soft powder (bijwerken niet hier gezet) n.t.b.

Brows combi techniek € 365,-
Brows combi techniek (bijwerken) € 135,-
Brows combi techniek (bijwerken niet hier gezet) n.t.b.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Permanente Make-up Wenkbrauwen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier