Cadeaubonnen; leuk om te geven en te krijgen

Het is hedendaags niet meer zo makkelijk om een origineel cadeau te bedenken. Maar met een cadeaubon van Beauty Vision by Eveline geef je een heerlijke behandeling cadeau aan een vriend(in), familielid of collega. De cadeaubon is een origineel cadeau, zowel om te krijgen als om te geven.

Een cadeaubon is bijvoorbeeld leuk om te geven als verjaardagscadeau, geschenk voor Moederdag, Sinterklaas- of kerstcadeau of gewoon als een heerlijke traktatie omdat je het verdient. Kortom, een ideaal geschenk voor iedere gelegenheid, het hele jaar door. 

Je kan bij ons zelf het bedrag kiezen wat je wilt uitgeven aan een cadeaubon in de salon. De cadeaubonnen zijn een jaar geldig naar uitgave. Wilt u een cadeaubon geven dan kan je altijd bij ons binnen lopen. Ook is het mogelijk ze met de post te verzenden.  Je hoeft niet het hele bedrag in 1x te besteden. Je krijgt gewoon een nieuwe bon met het overtollig bedrag.

Zakelijke cadeaubon

De Beauty Vison by Eveline cadeaubon kan je ook voor zakelijke doeleinde gebruiken. Bijvoorbeeld als eindejaarscadeau, Secretaressedag, bij een jubileum of om uw medewerkers een keer extra in het zonnetje te zetten. Verras ook jouw zakelijke relaties met een origineel cadeau.

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.