Alle behandelingen

Permanente Make-up

Sinds 2018 heb ik er een nieuwe passie erbij: Permanente make-up. Het geeft een heerlijk gevoel om mensen happy en zelfverzekerd de deur uit te laten gaan. Doordat ze binnen een week resultaat zien beleven ze er voor langere duur plezier aan.

Wat is permanente make-up precies?

Bij permanente make-up brengen we met een gecontroleerde flinterdunne naad huidvriendelijk pigment in de huid. Dit wordt aangebracht in de lederhuid om zo een mooie eyeliner of natuurlijke wenkbrauw te creëren. Hier heeft men voor een langere periode plezier van en geeft als resultaat dat het niet dagelijks bijgetekend hoeft te worden. Deze behandelmethode wordt ook wel semi-permanent genoemd, omdat het niet zo diep gaat als bij een tatoeage.

Wanneer is permanente make-up iets voor jou?

  • Als je 24 uur per dag een perfect verzorgde uitstraling wil hebben
  • Weinig tijd of moeite hebt met het aanbrengen van je dagelijks make-up
  • Allergisch bent voor make-up
  • Nauwelijks tot geen wenkbrauwen hebt ( ook voor Alopecia patiënten of bij chemo behandelingen )
  • Veel sport of zwemt
  • Contactlenzen draagt
  • Een niet symmetrisch gezicht hebt
  • En natuurlijk is permanente make-up ook geschikt voor mannen

Permanente make-up blijft bij de wenkbrauwen gemiddeld 1 tot drie jaar zitten en bij de ogen 1 tot 5 jaar (of zelfs langer). Dit is afhankelijk van je huidtype, nazorg en levensstijl. Het mooiste is als je, afhankelijk van jouw huidtype, ieder jaar een touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagt.

De huid vriendelijke pigmenten waar ik mee werk zijn kleurvast en voldoen aan strenge eisen van de Keuringsdienst van Waren. Ze bevatten geen emulgatoren of conserveringsmiddelen en zijn nikkel- en chroomvrij. De kans op allergieën komt daardoor bijna niet voor.

Na een eerste behandeling vervaagt er binnen een week ongeveer 40% van de kleurintensiteit in de huid, dit komt door de natuurlijke celdeling van de huid. Vandaar dat je na 6 weken weer een afspraak hebt om dit bij te werken. Daarna plannen we na 6 weken weer een afspraak in voor de finishing touch. Dit alles voor een mooiere kleuropbouw. Dit alles zit bij de prijs inbegrepen.

Ook voldoet Beauty Vision by Eveline aan de eisen van de GGD. Deze vergunning wordt alleen verleend aan bedrijven die zich houden aan de strikte GGD hygiëneregels.

Hiermee bent je verzekerd van een volledige veilige en hygiënische PMU behandeling.

Kijk voor meer informatie over de Permanente Make-up Eyeliner of Permanente Make-up Wenkbrauwen.

 

Details van de behandeling

Meer informatie

Om langer plezier te hebben van je permanente make-up, bestaat ons behandeltraject uit 3 behandelingen. Zo blijft de kleur langer mooi, omdat we laag over laag zetten en verfijnder te werk kunnen gaan. Het kost dan misschien meer tijd in totaal, het eindresultaat wordt er nog mooier door! Tussen iedere behandeling zit een periode van 5 tot 6 weken.

Na de 3 behandeling is het raadzaam om na ongeveer 1 jaar een opfris behandeling te ondergaan.

Prijs van de behandeling

De prijs is afhankelijk van de behandeling. Kijk op de behandelpagina's voor meer informatie over de kosten.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over Permanente Make-up?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier