Alle behandelingen

HIFU D3 – Anti-Aging Behandeling

HIFU D3 is ideaal voor mensen die de eerste tekenen van veroudering willen aanpakken, zoals verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels. Het is geschikt voor alle huidtypes en kan op verschillende delen van het gezicht en lichaam worden toegepast.

Wat is HIFU D3?

HIFU staat voor High-Intensity Focused Ultrasound. Deze geavanceerde behandeling maakt gebruik van intensieve ultrasone energiepulsen die diep in de huidlagen worden afgegeven. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, wat zorgt voor huidverjonging en -versteviging.

De pulsen bestaan uit geluidstrillingen die in alle drie de huidlagen, inclusief de diepere lagen, doordringen, terwijl de bovenste huidlaag volledig intact blijft. De hoogfrequente geluidsgolven genereren energie die wordt omgezet in warmte in de huid. Deze warmte stimuleert de vorming van nieuw weefsel, wat rimpels verfijnt en de huid zichtbaar strakker maakt.

De ultrasound bevordert de natuurlijke productie van collageen, waardoor de huid zich van binnenuit herstelt en verstevigt. Het liftende effect ontwikkelt zich geleidelijk en blijft langdurig zichtbaar, voor een stralende en jeugdige uitstraling!

Details van de behandeling

Meer informatie

Versteviging en lifting: HIFU D3 richt zich op de diepere lagenvan de huid om deze te verstevigen en te liften, zonder de oppervlakte te beschadigen.
Collageen aanmaak: De behandeling stimuleert de natuurlijke productie van collageen, wat essentieel is voor een stevige en elastische huid.
Geen hersteltijd: In tegenstelling tot chirurgische ingrepen, kun je na de behandeling meteen doorgaan met je dagelijkse activiteiten.
Langdurige resultaten: Je ziet geleidelijk aan verbeteringen in de huidstructuur en -stevigheid, met resultaten die maandenlang aanhouden.

Prijs van de behandeling

Voor meer informatie over de prijzen kun je de prijslijst bekijken.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Hoogwaardige producten

Resultaatgericht

Wil je meer informatie over HIFU D3 – Anti-Aging Behandeling?

Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel een vraag via het contactformulier