Behandelingen

Goede verzorging van uw huid

Als schoonheidsspecialist hebben we één passie: Ervoor zorgen dat jij na elke behandeling, niet alleen tevreden, maar juist mooier, stralend en gezonder naar huis gaat. En met de schoonheidstips en adviezen die ik je mee geef kun je ook na de behandeling zo lang mogelijk genieten van een stralende gezonde huid.

Bruidsmake-up

Ga je trouwen en wil je op de dag zelf een professionele make-up aangebracht krijgen? Wij vinden het erg belangrijk dat de make-up bij je past als persoon, daarom plannen we voorafgaand aan de grote dag altijd een moment in voor proef make-up.

Dag of Avond Make-up Aanbrengen

Heb je een speciale gelegenheid? Dan kan het zo zijn dat je je make-up wilt laten aanbrengen door een professional. Samen met jou kijken we graag naar een geschikte look.

Make-up Workshop

Wil je een keer samen met vriendinnen, familie of collega’s een gezellige en leerzame middag hebben waar je mooier uitkomt? Onder het genot van een hapje en een drankje leer je tijdens deze workshop hoe je een mooie make-up aan kunt brengen die perfect past bij je gezicht en uitstraling.

Persoonlijk Make-up advies

Draag je altijd dezelfde make-up en wil je een keer iets nieuws proberen? Of wil je handige tips en trucs over hoe je jezelf snel en gemakkelijk op kunt maken? Wij voorzien je graag van persoonlijk make-up advies.

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.