Ted Sparks

A little spark at home

Wij geloven dat luxe iets is dat we allemaal kunnen hebben. Het draait allemaal om het ervaren van een gevoel van harmonie en sereniteit waardoor je je eigen goede leven kunt leiden. Haal Ted Sparks in huis en maak er een uitnodigende plek van waar iedereen zich welkom voelt. Een plek waar ons iconische design en jouw stijl samenkomen. Waar we de kracht van de zintuigen vieren en waar Ted Sparks een sprankeling in je leven zal zijn.

Prikkel je zintuigen met onze producten en omarm die dagelijkse, maar ook echte luxe. Stap een kamer binnen en laat je verwelkomen door je favoriete geur, voel de zachtheid terwijl je je handen wast en maak van je doucheroutine een rustgevende gelegenheid. De sleutel is om altijd te onthouden dat het gaat om comfort, hoge kwaliteit, stijl en een bijzonder prettige leefomgeving.

Diffusers

Verrassend, sfeervol en aangenaam: ontdek de diffusers van Ted Sparks. Met jouw favoriete Ted Sparks diffuser breng jij in een handomdraai een aangename geur aan op elke plek die jij maar wenst.

Candle collectie

De lichten zijn gedimd, je drinkt een goed glas wijn en er staan heerlijke hapjes op tafel. Het enige wat nog ontbreekt is een sfeervolle TED SPARKS kaars. Onze kaarsen zijn de perfecte toevoeging voor een gezellige avond.

Room Sprays

Creëer een fijne ambiance in huis met de Ted Sparks room sprays. Alle room sprays worden geleverd in een luxe geschenkverpakking en is hierdoor dan ook het perfecte cadeau.

Bath & Body collectie

Tover jouw badkamer om tot een echte thuisspa met onze bath & body producten. Met deze luxe producten kom je na een lange dag werken helemaal tot rust.

Gift set collectie

Trakteer uzelf en uw vrienden op elegante geschenkverpakkingen van Ted Sparks. Onze luxe geschenkcollectie omvat kaarsen, diffusers en handverzorgingsproducten.

Bekijk hier de brochure

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Laat je persoonlijk adviseren

Bij je eerste bezoek wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de juiste behandelmethode wordt.

Wij staan voor je klaar

Wil je een afspraak inplannen of heb je behoefte aan meer informatie? Gebruik onderstaande knoppen om een afspraak te plannen of je vraag te stellen.